Zašto baš mi2021-04-12T13:31:40+00:00

Zašto baš mi?

0
godina iskustva
0
zaposlenih negovateljica
0
zadovoljnih korisnika

Pomoć u kući je tradicionalna usluga u Caritasovoj evropskoj mreži, te se pod istim ili sličnim imenom realizuje u mnogim  Evropskim zemljama više od jednog veka, sa preko 50.000 zaposlenih u tom sektoru i sa preko 2 miliona korisnika.

Na teritoriji Srbije Caritas već 20 godina implementira uslugu Pomoć u kući (Kućna nega), gde je pionir u uspostavljanju programa pružanja pomoći u kući starim licima. Nakon uvođenja standarda države Srbije, lokalne organizacije Caritasa su licencirale svoje usluge i u skladu sa visokim standardima Caritasa Evrope, sa blizu 100 zaposlenih negovateljica pružaju pomoć starim licima u više gradova u Srbiji i imaju preko 1.800 zadovoljnih korisnika.

Caritasov tim čine ljubazne i brižne medicinske sestre i negovateljice sa dugogodišnjim iskustvom koje profesionalno, srdačno, uz puno osećanja i poštovanja, kvalitetno i odgovorno brinu i pružaju pomoć starijim i bolesnim licima u sredini u kojoj oni žive, kako bi im se omogućio dostojanstven život u starosti.

Sa našim iskustvom i posvećenosti svakoj osobi i porodici individualno, a s ciljem unapređenja kvaliteta života, možete biti sigurni da ste učinili najbolji izbor za Vaše voljene.

Dolazimo kod Vas svakodnevno, jednom, dvaput ili triput nedeljno, u zavisnosti od toga koliko smo Vam potrebni. Rado ćemo Vam i kratkoročno pružiti pomoć – prilikom iznenadnih oboljenja, kad nega postane potrebna ili kad članovi porodice otputuju na odmor.

Naš cilj je da iznad svega stručno, uz puno ljubavi, humanosti i strpljenja omogućimo našim korisnicima usluga dostojanstven i lagodan život u vlastitom domu i na taj način rasteretimo njihove najbliže, a ujedno i  opravdamo poverenje koje nam ukažete.

Mi vodimo računa o svim formalnostima, organizujemo dolazak i i obezbeđujemo kvalitet usluga stalnim kontaktom sa negovateljicama. Svoj posao obavljamo uz puno ljubavi. Vi za nas niste samo korisnik, već ste na prvom mestu čovek!

Pri izboru negovateljica imamo strog sistem selekcije i nijedna usluga ne počinje bez precizne provere. Važno nam je da su svi koji su uključeni u ovaj odnos trougla: KORISNIK-NEGOVATELJICA-CARITAS zadovoljni, jer samo zadovoljstvom možete postići rezultate i aktivno učestvovati u životu.